Skunk dames verloren van Avance uit Sambeek
Skunk dames verloren van Avance uit Sambeek Foto: Theo de Vrede

Skunk D1 verliest met 4-0 van Avance

Sport 256 keer gelezen

SAMBEEK- De vrouwen van Skunk leden een afgetekende nederlaag. Tegen Avance in Sambeek werd er met duidelijke cijfers verloren. Setstanden: 25-21, 25-21, 25-22, 25-17.

De eerste set kwam Skunk gelijk een paar punten achter en dit bleef de hele set zo. Skunk had weinig servicedruk, waardoor de tegenstander constant de middenaanvaller kon aanspelen en zij veel scoorden. Uiteindelijk kwam Skunk toch nog terug, maar trok Avance aan het langste eind. In set twee had Skunk D1 meer servicedruk en kwamen er serviceseries. Echter door vervolgens veel eigen fouten en snel spel van Avance werd er toch verloren. De derde set was de beste voor Skunk en ze kwamen op voorsprong. Met veel enthousiasme en aanmoediging vanaf de kant werd er goed gespeeld en Skunk haalde het eigen niveau omhoog. Daarna werd er veel gescoord door Avance via de midden en buitenkant, waardoor Veghelsen toch op het einde verloren. De vierde set werd er nog gestreden voor 1 punt, maar dit lukte niet. Volgende week speelt Skunk D1 in Alblasserdam voor een bekerwedstrijd tegen Sliedrecht Sport D3. Daarna een week vrij en op 2 november is iedereen uitgenodigd om te komen kijken in de Bunders om 16.30 uur.