Afbeelding

The Containers met muzikale fijnproeverij in de Afzakkerij

Algemeen 731 keer gelezen

VEGHEL | In De Afzakkerij op de Noordkade in Veghel kan men op zondag 20 oktober weer genieten van livemuziek. Om 15.00 uur is het de beurt aan The Containers. De toegang tot het optreden is gratis.

The Containers doen hun uiterste best van de stereotype coverband af te wijken. Er zijn immers al genoeg partybands met knappe zangeressen in strakke feestjurken die Highway to Hell in een medley aan André Hazes koppelen. The Containers spelen een even afwisselend als inspirerend repertoire van oudere tot recente hits.

The Containers leveren het bewijs dat muzikale fijnproeverij wel degelijk te combineren is met een feestje. Van subtiel tot heftig, van al even geleden tot nieuw, het is er allemaal. Het repertoire reikt van Bruno Mars tot U2. Frontman en zanger Niels Hereijgers is bepaald geen onbekende. Hij was in 2017 een opvallende deelnemer aan The Voice of Holland.
In de afgelopen jaren stond de band ook op diverse podia: bruine kroegen, de muziekcafés van naam in de grote steden, feesttenten, festivals en dorpskermissen. Met een zanger die altijd indruk maakt met zijn stem en performance en dat onder begeleiding van ervaren en gedreven muzikanten.
De band bestaat sinds 2010 en treedt momenteel gemiddeld twee keer per maand op. Het doel blijft het beleven van een leuke hobby en het publiek te blijven verrassen met een mooie mix van nummers. De band bestaat uit: Niels Hereijgers ('The Voice' - zang / akoestisch gitaar), Jan Vermeeren (gitaar), Theo Streng (drums) en Eric Ansems (basgitaar).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant