Afbeelding

Treintraject dwars door Veghel

Centrum 114 keer gelezen
VEGHEL - Het bestuur van Veghel Centrum heeft vanavond tijdens een infoborrel bij Café 't Hart van Veghel uitleg gegeven over het Feelgood & Shopevent op de Noordkade. Patrick Theunisse, voorzitter van de Winkeliers Vereniging Veghel, heeft iets bedacht om het publiek die 20 en 21 maart richting het centrum te dirigeren. "Wij zorgen voor een treintje van de Noordkade richting het centrum", vertelt de trotse voorzitter.

[image=302742]

De aanwezige ondernemers reageerden verheugd met de komst van het tijdelijke treintraject. Theunisse heeft in de persoon van Ron Bons zelfs een heuse 'sferemoniemeester' aangetrokken. Met aanstekelijk enthousiasme vraagt Bons hulp van de ondernemers in het centrum. "Ik ga ervoor zorgen dat de klanten per trein naar het centrum komen", aldus de excentrieke Bons.

IJsbaan
Theunisse benadrukte verder dat de site van Veghel Centrum nog onder constructie is. "We nemen jullie kritieken mee en gaan kijken waar we ons kunnen verbeteren", reageerde hij op commentaar van de ondernemers.
De informele infoavond werd besloten met nieuws over een eventuele ijsbaan komende winterperiode. "We zijn in gesprek met een ondernemer uit Wijchen. Een ijsbaan hier voor op de Markt zou fantastisch zijn", sloot Theunisse hoopvol af.

[image=302784]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant