Afbeelding

Paaseieren zoeken in Veghel Centrum

Centrum 138 keer gelezen
VEGHEL - Het centrum van Veghel is komende zaterdag het domein van paasei zoekende kinderen. Om 14.00 uur wordt de jongste jeugd (tot en met 10 jaar) van Veghel en omstreken verwacht bij ijssalon Matteucci op de Markt.

[image=304877]

De paashaas heet de kinderen hier welkom en geeft uitleg over het paaseieren zoeken. De winkels en horecabedrijven met een groot paasei op de etalage doen mee aan de actie. Er liggen in totaal maarliefst 1.000 heerlijke eieren van de Veghelse chocoladespecialist Rudolf Vermeulen verstopt. Omstreeks 15.00 uur ontvangen we de kinderen met de gevonden eieren weer op de Markt. Tien paaseieren bevatten een nummer waarmee men prachtige prijzen kan winnen. Deze prijzen worden direct door de paashaas uitgereikt.

Hoofdprijs
De hoofdprijs van de zoekactie is een weekend naar de Efteling voor vier personen inclusief overnachting in een themakamer van het Efteling Hotel. De prijs wordt aangeboden in samenwerking met reisburo De Wit uit Veghel. De overige negen prijzen zijn kadobonnen van diverse Veghelse winkels zoals: Intertoys, Bek Boeken en Bijzonder, Boekhandel Schellen en ijssalon Matteucci.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant