Afbeelding

Gevarieerd muziekprogramma op de Markt

Centrum 51 keer gelezen
VEGHEL - De Markt is maandag 27 april tijdens Koningsdag de place to be in Veghel. Het programma is met drie verschillende bandjes inmiddels rond. Jaap van Herwaarden, uitbater van café Fellows & Friends, geeft vast een inkijkje in wat het publiek kan verwachten.

[image=238957]

De vier cafés aan de Markt zorgen samen voor een muzikale dag. Van Herwaarden, die momenteel nog met zijn schoonfamilie in Ibiza zit, vertelt dat het om 15.00 uur los gaat op de Markt.“We hebben drie bands geboekt. Het in Schijndel gevestigde Brèvis, de energieke tienkoppige feestband Get The Groove en de Maastrichtse studenten coverband Dubbel Fout. Er komt een podium te staan en daar gaan deze bands hun kunsten vertonen. Om 22.00 is het buiten afgelopen en is iedereen welkom om in de kroegen Koningsdag af te sluiten.”

[image=305908]

Volle bak
Het moet een mix worden van verschillende stijlen. Volgens Van Herwaarden zit dat wel goed. “Het zijn zeker geen identieke bandjes. Het publiek moet lekker langskomen en het zelf aanhoren. Ik hoop dat het volle bak wordt en een lekker weertje zou fijn zijn. Verder wordt het volgens mij gewoon erg leuk en gezellig.” Het is de derde keer dat er zoiets wordt georganiseerd. Van Herwaarden vindt het een mooie aanvulling op alle andere activiteiten in Veghel rond Koningsdag. De doelgroep is variabel. “Het programma past het best bij volwassenen en semivolwassenen, maar de jeugd is uiteraard ook welkom”, aldus Van Herwaarden uit het zonnige Ibiza.

[image=302257]

Oranje
Er is in Veghel genoeg te doen tijdens Koningsdag. Achter de Matteucci staat een reuzenrad en de kerk en het raadhuis worden in het oranje gehuld. De Afzakkerij heeft een tangoavond van Pablo Gaitan op het programma staan. De diehard feestvierders kunnen op Koningsnacht al terecht in de Koekbouw. Daar wordt dit jaar Kingsnight georganiseerd
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant