Afbeelding

Exclusief interview Peter Bijvelds

Sport 263 keer gelezen
VEGHEL/’S-HERTOGENBOSCH - Veghelaar Peter Bijvelds vormde ruim twee jaar lang samen met Fred van der Hoorn de tweekoppige directie van FC Den Bosch. Het werd een periode waar hij uiteindelijk met gemengde gevoelens op terugkijkt, waarin hij veel leerde en toch ook zeker heel veel realiseerde. Exclusief in Weekblad Regio 's-Hertogenbosch doet hij zijn verhaal.

[image=276496]

Uiteindelijk was het mede grootaandeelhouder Bert Kersten die Bijvelds op zijn kantoor riep en hem uit zijn functie onthief. Een gebrekkige commercie en een teveel verhoogde spelersbegroting waren de belangrijkste argumenten.
Peter Bijvelds: “Toen was het natuurlijk over. Hij zei dat hij mij eigenlijk al een half jaar eerder had willen vervangen.” Aan de keukentafel in zijn huis in Veghel treffen we overigens een verre van verbitterde Peter Bijvelds aan. Pas na lang aandringen van onze kant wilde hij dan toch zijn verhaal doen, mede ook omdat er vanuit andere hoeken wat zaken in de media verschenen. Hij denkt met warmte terug aan FC Den Bosch. Peter Bijvelds: “De club is héél mooi en groot, groter dan ik had verwacht. En dan bedoel ik niet qua organisatie maar de hoeveelheid mensen die zo dicht bij de club staan en de warmte die ze daarbij uitstralen. Echt indrukwekkend. En ook de supporters zijn echt betrokken, ben blij dit te hebben meegemaakt. Het was een hele intensieve tijd waarin we moesten werken met vele beperkingen maar toch is het gelukt op basis van wilskracht en eendracht resultaten neer te zetten.”
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant