Afbeelding

Mooie mode-avond in Veghel Centrum

Centrum 38 keer gelezen
VEGHEL - Na vier edities op een koopzondag vond het vijfde Fashion Event vrijdag plaats tijdens een koopavond. De ondernemers in het centrum van Veghel combineerden dit mode-event met een verlengde openstelling tot 22.30 uur.

[image=287667]

Op de Markt presenteerden verschillende modeondernemers de laatste najaarsmode. Modellen van AME Models toonden de kleding, schoenen, sieraden en accessoires in twee shows aan het publiek. Mede dankzij het mooie nazomerweer waren de terrassen goed gevuld en was er een behoorlijke publiek belangstelling. Het Fashion Event leverde ook twee nieuwe gezichten voor Veghel-Centrum op. Tijdens een 'wedstrijd' op de witte catwalk deden vijf dames en een heer een gooi naar de titel Model van Veghel Centrum 2015. De zes finalisten liepen in hun eigen kleding, maar mochten ook een set showen van één van de deelnemende ondernemers. Hun inspanningen werden beoordeeld door een jury onder leiding van topmodel Allisson Augustus. Zij is één van de deelnemers aan het RTL5 programma Hollands Next Top Model. De eer ging uiteindelijk naar Pleun en Lynn, die een modecheque ontvingen en een professionele fotoshoot krijgen. Bovendien zijn zij het komend jaar hét gezicht van Veghel-Centrum.
Ook elders ademde het centrum trouwens volop mode- en lifestyle sfeer. Op het Meijerijplein werden tips gegeven voor de uiterlijke verzorging. In de Hoofdstraat stond een stijlvolle en opvallende promenade van etalagepoppen. Een succes verklaart een ondernemer. "Ik heb al drie jassen, die de pop droeg, verkocht." Martin Verdonk & Friends verlengden de koopavond nog wat langer met een veelzijdig muzikaal optreden op de Markt.
Kortom: Het was een mooie mode-avond in Veghel Centrum!

[image=287668]

[image=287672]

[image=287673]

[image=287674]

[image=287675]

[image=287676]

[image=287677]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant