Afbeelding

Lintje voor Erpse clubhuisbeheerders

Algemeen 77 keer gelezen
ERP – Het echtpaar Toon en Luus Goorts heeft zondag een koninklijke onderscheiding gekregen bij hun afscheid als kantinebeheerders van RKVV Erp. Burgemeester Adema speldde hen de versierselen op die horen bij de benoeming tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

[image=97213]

Het Erpse paar stopt na 36 jaar als beheerders van het clubhuis. Voor zover bekend gaat het om een uniek jubileum in de voetballerij. Ze hebben de werkzaamheden sinds 1972 bevlogen, met energie en plezier verricht. Door hun inzet is het clubhuis één van de belangrijkste sociale ontmoetingsplaatsen voor de jeugd in Erp. Veel Erpenaren hebben er in de loop der jaren veel plezier beleefd.
Na de viering van hun 35-jarig jubileum gaven Toon (68) en Luus (61) Goorts te kennen gegeven er na het seizoen 2008/2009 mee te willen stoppen. Zondag was dus hun laatste dag als kantinebeheerders.

Visitekaartje
In de voorbije 36 jaar trad het echtpaar Goorts als gastheer en gastvrouw namens rkvv Erp in het clubhuis op. Tevens verrichtten zij daar alle voorkomende werkzaamheden. Niet alleen het bedienen van de klanten maar ook het regelen van de inkoop, het organiseren van de personele ondersteuning en sedert bijna tien jaar het wassen van de gesponsorde kleding.
Voor de club zijn Toon en Luus Goorts vele jaren lang op uitmuntende wijze het visitekaartje geweest. Vandaar dat hen terecht de koninklijke waardering ten deel viel. (foto's: Margot van Kleef)

[image=97214]

[image=97215]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant