Afbeelding

'Modeproeverij' valt in de smaak

Centrum 47 keer gelezen
VEGHEL - Veghel Centrum stond afgelopen zondag tijdens de vierde koopzondag van het jaar geheel in het teken van de mode tijdens de eerste editie van de Modeproeverij. "Het was zowel in het centrum als op de Markt druk en gezellig", concludeert Centrummanager Jan-Hein Opheij.

[image=314699]

De weersomstandigheden waren prima en voor zowel jong als oud(er) was er van alles te beleven. Zo waren de winkels geopend, werd de nieuwste najaarsmode gepresenteerd, klonk er livemuziek door heel het centrum en kon er bij de Veghelse horecaondernemers genoten worden op het terras.

[image=314697]

Modellenwedstrijd
Onderdeel van de modeproeverij was de fashion show op de catwalk in de Hoofdstraat waar Beyza, Carmen, Hilde, Juliet, Kim, Lotte, Michelle en Senna samen met modellen van AME Models en de Veghelse modeondernemers diverse spetterende fashion shows verzorgden. Na de laatste show werden Hilde en Kim door de jury als winnaressen van de modellenwedstrijd uitgeroepen. Zij wonnen beiden één cadeaucheque, één professionele catwalk training én fotoshoot. Bovendien worden zij nu een jaar lang hét gezicht van Veghel Centrum.

[image=314695]

Smullen
De gezellig en druk bezochte modeproeverij werd muzikaal geheel in stijl afgesloten door de band Baby Blue. Een prima bandje die de sfeer er op de Markt goed in kreeg. "Het was een mooie eerste Modeproeverij. Het evenement viel goed in de smaak en is voor herhaling vatbaar. Het publiek bleef lang hangen en de terrassen waren goed gevuld", besluit een tevreden Centrummanager Jan-Hein.

[image=314698]

[image=314696]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant