Afbeelding

Geef je mening over Veghel Centrum

Centrum 88 keer gelezen
VEGHEL - Centrummanagement Veghel wil het centrum van Veghel verbeteren. Op dit moment verzamelen ze ervaringen en meningen via een onderzoek wat uitgevoerd wordt in samenwerking met de Erasmus Universiteit Rotterdam en onderzoeksbureau Evize als uitvoerende partij.

[image=291941]

Het centrummanagement vraag nu mensen om mee te werken aan dit onderzoek. Dat kan door het invullen van een enquête die ongeveer tien minuten duurt. Als dankt ontvangt men een actiedeal van een Veghelse ondernemer. De informatie uit dit onderzoek wordt geanalyseerd door de Erasmus Universiteit Rotterdam. De resultaten leveren suggesties, inzichten en verbeterpunten op die gebruikt kunnen worden voor de realisatie van een aantrekkelijk centrum. Na een tijdje voeren we het onderzoek nogmaals uit en wordt wederom gevraagd naar de mening over Veghel Centrum. Op die wijze worden eventuele effecten van veranderingen in het centrum zichtbaar.

[image=314471]

Meedoen
De komende weken lopen onderzoekers van het onderzoeksteam van Evize in het centrum van Veghel. Zij geven verdere uitleg over het onderzoek en beantwoorden eventuele. Meedoen aan deze enquête kan op: http://www.veghelcentrum.nl/onderzoek.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant