Afbeelding

Pop-up store 't Heerenhuys in Veghel Centrum

Centrum 224 keer gelezen
VEGHEL - 't Heerenhuys Interieurs betrekt vanaf 4 november een nieuw pand aan de Hoofdstraat 25 in Veghel. Het wordt geen pertinente verhuizing, vertelt eigenaar Corné Christiaans. "Nee, dit komt er extra bij. Ons 'echte' pand blijft ook gewoon open."

[image=316094]

Hoe de tijdelijke winkel er precies uit komt te zien, houdt Corné nog even voor zichzelf. "We gaan voor een winterse sfeer met veel aandacht voor Sinterklaas en Kerstmis", zegt hij geheimzinnig. 't Heerenhuys is voor de Veghelaar geen onbekende. Corné heeft een prachtige winkel aan de Hoogstraat. Toch wilde hij voor twee maanden iets extra's. "Deze pop-up store zorgt voor meer winkeloppervlak, waardoor we onze klanten extra kunnen verwennen. De sfeer en beleving staan centraal", vertelt Corné.

Pandeigenaar
De winkel blijft geopend tot eind december. Al houdt Corné een slag om de arm. "31 december is op een donderdag dus wellicht maken we die week nog vol." De afspraken met de pandeigenaar zijn goed. "We zijn allebei gelukkig. De huurprijs is prima en daartegenover staat dat de consument de potentie van het pand kan zien. Wellicht levert dat een huurder op", besluit Corné. De pop-up store is vanaf 4 november op donderdag, vrijdag, zaterdag en de koopzondagen open van 10.00 uur tot 18.00 uur.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant