Afbeelding

Verlichting centrum op 20 november in gebruik

Centrum 127 keer gelezen
VEGHEL - Het centrum van Veghel wordt momenteel gerenoveerd. Daarbij spelen licht, geluid en groenvoorziening een belangrijke rol.

[image=316161]

Al weken wordt er hard gewerkt in het centrum. De nieuwe verlichting hangt voor een groot gedeelte al op de juiste plek. Het is de bedoeling dat deze verlichting een beleving van licht en geluid gaat creëren. Daarnaast wordt het centrum opgefleurd met plantenbakken en groene muren.

Kunstwerk
Bij Kees van Hout Juwelier en Goudsmid en Van Aalst krijgen de groene muren steeds meer vorm. Vooral bij de juwelier en goudsmit, schuin tegenover Het Belegh van Veghel, ziet het er al alleraardigst uit.
Ter hoogte van Lara Mode en de Etos staat een mooi kunstwerk en bij Cor van Schie Bloemen & Planten is een soort van podium gekomen waarop extra producten geëtaleerd kunnen worden.

[image=316162]

Opening
Op vrijdag 20 november wordt de nieuwe verlichting in Veghel Centrum officieel in gebruik genomen. Dit gaat gepaard met verschillende activiteiten in het centrum waarbij de beleving centraal staat. De opening staat gepland om 18.30 uur in, uiteraard, het centrum van Veghel.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant