Goed nieuws voor Veghel Centrum
Goed nieuws voor Veghel Centrum

Only for Men opent vestiging in Veghel

Centrum 1.341 keer gelezen

VEGHEL | Only for Men opent medio september 2016 de deuren van een geheel nieuwe winkel in Veghel Centrum. De winkel in de Molenstraat in Veghel, het oude pand van Jeroen van den Akker, wordt in Nederland de veertiende winkel met een oppervlakte van ruim 800 vierkante meter. Hier wordt een enorm assortiment van topmerken in de mannenmode aangeboden.

De succesvolle Nederlandse mannenmodeketen Only for Men blijft, tegen de stroom in, groeien. Daarbij wordt continu gekeken naar kansrijke nieuwe markten en vestigingsplaatsen. In april opende de formule al de grootste mode-outlet voor de mannen van Nederland in Lelystad genaamd Het Magazijn.

Hoofdrol
Only for Men streeft ernaar de meeste spraakmakende winkelketen van Nederland te zijn. Gemak en service gaan een hoofdrol spelen, zoals een team van gespecialiseerde modeadviseurs, 25 eigen parkeerplaatsen achter de winkel, spectaculaire events, een sterke prijs- en kwaliteitsverhouding én mannelijke openingstijden. De mannenmode winkel is open wanneer de man kan: drie koopavonden per week. Ook kan men in het Fashion Café genieten van de beste koffie en broodjes.

Beste Winkelketen van Nederland
Met de toevoeging van de winkel in Veghel, in de Molenstraat, heeft Only for Men veertien fysieke winkels en een webshop in Nederland en België. Only for Men is in 2015 voor de tweede keer verkozen tot de Beste Winkelketen van Nederland én ook tot de beste Webshop in de categorie mannenmode. Only for Men zet een totaalconcept neer voor de man die zich goed en verzorgd wil voelen. Een totaalconcept op het gebied van lifestyle waarin, naast een omvangrijke collectie eigentijdse kleding met talloze topmerken in casual, jeans en kostuums, ook aandacht is voor schoenen, accessoires en persoonlijke verzorging. Kijk voor meer informatie op www.onlyformen.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant