Boer Billy is komende zondag weer te vinden in het Veghelse centrum.
Boer Billy is komende zondag weer te vinden in het Veghelse centrum.

Zondag zijn de winkels in Veghel Centrum geopend

Centrum 456 keer gelezen

VEGHEL | Het is zondag 3 juli de eerste zondag van de maand en dat betekent koopzondag in het Veghelse centrum. 

Op de vorige koopzondag opende boer Billy de centrummoestuin in de Patio. Samen met de kinderen en de hulp van Dick van Schie is boer Billy al een maand groenten en kruiden aan het verbouwen in de centrummoestuin. Diverse Veghelse ondernemers waaronder Brownies & downieS en Restaurant Hertog Jan hebben al kruiden geoogst en verwerkt in overheerlijke gerechten. Boer Billy is deze koopzondag jarig en is daarom weer in de centrummoestuin te vinden. Tussen 13.30 uur en 15.00 uur trakteert hij iedereen op een lekker ijsje. Kinderen die nog geen moestuintje hebben, kunnen ook dan gewoon aansluiten want er zijn nog een aantal moestuintjes vrij. Boer Billy deelt tijdens de koopzondag weer nieuwe zaadjes uit. Ook voor de al trotse moestuinbezitters zijn er nieuwe zaadjes die gepland mogen worden in de moestuin.

Koor Cantabile
In de Meijerijgaarde verzorgt het koor Cantabile van WijNu een optreden. Onder leiding van dirigent Sjef van Liempd brengen zij een breed repertoire van Engelse, Duitse en Nederlandse liedjes. Met sfeerliedjes en meezingers luisteren zij de koopzondag muzikaal op. Het optreden begint om 14.00 uur en duurt tot 16.30 uur.

Gratis parkeren
Op de koopzondag is het gratis parkeren in Veghel centrum en zijn de winkels geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur. Houdt www.veghelcentrum.nl en de Facebookpagina van Veghel centrum in de gaten voor meer informatie over de koopzondag(en) in Veghel centrum.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant