Op zaterdag 23 juli speelt Book of Eli in het Julianapark.
Op zaterdag 23 juli speelt Book of Eli in het Julianapark.

Fabriek Magnifique is ook deze editie van alle markten thuis

Algemeen 203 keer gelezen

VEGHEL | De laatste weken is er al gepubliceerd over spectaculaire acts die tijdens het festival te bewonderen zijn. Denk maar aan de Carmina Burana en de vele internationale artiesten die tijdens het festival acte de présence geven. De organisatie zet nu een aantal kleinere acts in de schijnwerpers . "Ze zijn misschien niet zo groots en meeslepend als een Carmina Burana, maar zeker de moeite waard", aldus de organisatie.

In de Afzakkerij op de Noordkade zijn het hele festivalweekeinde diverse bands te beluisteren. Van symfonische rock tot heavy folk en van jazzy tot een portie stevige stoner. In de Afzakkerij komt het allemaal langs.

Op zaterdag 23 juli speelt Book of Eli in het Julianapark. Dit is een gezelschap rondom frontvrouw Aileigh Awad. Donkere folkmuziek wordt doorvlochten met samenzang van vier zangeressen, ondersteund door stevige contrabas en gitaar.

De silo's aan de Noordkade lenen zich uitstekend voor bijzondere projecten. Kunstenaar Frans Fransen heeft een van de silo's als decor gekozen voor een bijzondere, zes meter hoge, sculptuur. De sculptuur wordt vertoond in combinatie met virtual reality beelden en representeert de verschillende gelaagdheden van de waarheid. "Het zien meer dan waard", belooft de organisatie van FM16.

Op Fabriek Magnifique is voor werkelijk iedereen iets van zijn- of haar gading te vinden. Groots en meeslepend, klein en intiem, Of het nu muziek, beeldende kunst, dans of iets anders is. Bekijk, beluister en ervaar het op 22, 23 en 24 juli in Veghel.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant