Afbeelding

De eerste zondag van de maand betekent koopzondag in Veghel

Centrum 135 keer gelezen

VEGHEL | Het is 7 augustus weer de eerste zondag van de maand en dat betekent koopzondag in Veghel Centrum. Ondernemers krijgen de kans om een kraam voor de winkel te zetten om zo een gezellige zomermarkt te creëren.

De nieuwe collecties komen in de winkel te liggen en dat wil zeggen dat de opruiming bijna ten einde is. Voor de Veghelse ondernemers is dit een mooie gelegenheid om de laatste sale producten op straat te verkopen via een speciale kraam voor de zaak. In het centrum vindt namelijk een zomermarkt plaats. Verschillende winkels hebben een kraam buiten gezet om de laatste sale producten te verkopen. De deelnemende winkels voor de zomermarkt zijn: Favors, Hair, Body en Gifts, Hema, ICI Paris XL, Jola Mode, Outfit, Van Es Schoenen, Van Schie en Woon!

Boer Billy
Op de Markt en de Molenwieken zal live entertainment zijn. De centrummoestuin groeit nog steeds als kool. Boer Billy heeft de deelnemers van de moestuin uitgenodigd voor een gezellige spelletjesmiddag in het centrum. Hij is tussen 13.00 uur en 14.00 uur te vinden in de moestuin.
Rondom het centrum gaat Rene van Doorn weer zorgen voor een gezellige uitstraling met zijn ballonversieringen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant