Herhalingslessen EHBO-jeugd-A van start bij genoeg animo

Gezondheid 69 keer gelezen

VEGHEL | Ook het afgelopen schooljaar hebben in Veghel en omgeving weer erg veel leerlingen op de basisscholen hun Jeugd-A-EHBO-diploma ontvangen. EHBO-vereniging Veghel wil op 5 september starten met herhalingslessen.

De jeugdleden hebben hun diploma verdiend door daar hard voor te werken. "Maar nu moet het natuurlijk wel geldig blijven, want anders vergeet je toch weer wat je allemaal geleerd en geoefend hebt", laat de Veghelse EHBO-vereniging weten. Daarom wil de vereniging op 5 september beginnen met het verzorgen van herhalingslessen. Echter: dat doen ze alleen als er voldoende jeugd-leden zich aangemeld hebben.

De lessen worden verzorgd in het Rode Kruisgebouw in de Evertsenstraat in Veghel-Zuid. Iedere eerste maandag van de maand van 18.00 uur tot 19.30 uur. De kosten zijn 10 euro per jaar.
Verdere informatie kan men krijgen van Wil Panjer, de jeugd-coördinator via 0413-350595. Aanmelden kan ook bij haar (vóór 2 september), zodat EHBO-vereniging Veghel weet hoeveel jeugd ze mogen verwelkomen en of de cursus door kan gaan.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant