Afbeelding

Team Meierijstad stelt kieslijst vast en presenteert programma

Politiek 411 keer gelezen

VEGHEL | De ledenvergadering van de nieuwe partij Team Meierijstad heeft tijdens de ledenvergadering de kieslijst vastgesteld. Al eerder was de top vijftien vastgesteld, daar zijn nu de volgende 35 leden aan toegevoegd.

Er staan op de lijst een aantal bekenden uit de politiek uit Schijndel, Veghel en Sint-Oedenrode. Waaronder twee oud-wethouders: Caroline van den Elsen en Bart Eijkemans. Ook de huidige wethouders uit Sint-Oedenrode Ad van der Heijden en Jeanne Hendriks-van Kemenade staan op de lijst. De huidige Schijndelse wethouder Eus Witlox voert de lijst aan.
Na de eerste ALV in Eerde werd deze tweede ledenvergadering georganiseerd in de Loop'r in Olland. Zo maken de dorpen kennis met de fusie van de oude lokale partijen. De voorzitter gaf aan dat de partij ook in de toekomst wil blijven vergaderen in de verschillende kernen. Daarmee wordt contact houden met alle inwoners van die kernen nagestreefd.
De lijsttrekker, Eus Witlox is trots op de lijst en op de fusie van de zes lokale partijen. "Een sterke lokale partij is de beste garantie om voor alle dertien kernen een goede toekomst te realiseren", aldus Witlox.
Het verkiezingsprogramma is opgedeeld in zeven onderdelen. Het volledige programma is terug te vinden op: www.teammeierijstad.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant