Lotte van Grunsven en Niels van Heeswijk.
Lotte van Grunsven en Niels van Heeswijk.

Jeugd Boerenbruidspaar: Lotte en Niels

Carnaval 1.993 keer gelezen

VEGHEL | In de Koekbouw op de Noordkade in Veghel zijn zaterdag 13 januari Lotte van Grunsven en Niels van Heeswijk onthuld als Jeugd Boerenbruidspaar. Op dinsdag 13 februari worden ze 'Vrienden voor het leven'. Het tweetal vindt het erg leuk als er veel mensen op hun feestje komen om dit samen te vieren. De receptie is van 14.00 uur tot 16.30 uur in 't Magazijn op de Noordkade.

Lotte
'Mijn mama heet Inge en mijn papa René. Ik heb één broertje en hij heet Stan en is 7 jaar oud. We hebben een hond, zij heet Nova. Samen wonen we in Veghel op de Groen van Prinstererlaan. Ik zit op de Bernadetteschool in groep 5, bij juf Ellis en juf Irma. Ik dans bij DeDe en volleybal bij Skunk. Thuis luister ik graag muziek en vind het leuk om te helpen met koken en lekkere cakejes te bakken. Ik vind het erg leuk dat ik gekozen ben als Boerenbruidsmeisje en heb erg veel zin in de carnaval.

Niels
'Ik ben 8 jaar en heb twee zussen. Zij heten Anouk en Inge. Mijn ouders heten Sjef en Nicole. Ik voetbal graag bij Blauw Geel en speel gitaar. Ik zit in groep 5 van basisschool Bernadette. Het lijkt me heel leuk om de jongen van het Jeugdboerenbruidspaar te zijn en ik hoop dat het een leuke carnaval wordt.'

Jeugdboerenbruiloft
Op dinsdag 13 februari worden Lotte en Niels 'Vriendjes voor het leven'. Je kunt ze feliciteren tijdens de receptie van 14.00 uur tot 16.30 uur in de zaal 't Magazijn' op de Noordkade. De ingang is via 'de Malerij' aan de waterkant.
Als je er de hele dag bij wilt zijn, dan kan natuurlijk ook. Zorg dan dat je om 10.00 uur bij Het Raadhuis op de Markt bent. Van daaruit is er een Boerenoptocht naar de Noordkade. Je moet dan wel een kaartje kopen voor het eten. Kaarten kosten 12.50 euro voor volwassenen en 6.50 euro voor kinderen (vanaf 4 jaar) en zijn te koop bij het UITpunt op de Markt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant