Afbeelding

Leon d'n urste en Linda nieuw prinsenpaar van de Paplippels

Carnaval 1.884 keer gelezen

KELDONK | In een uitverkochte 'Pappot' zijn Prins Leon d'n Urste en Prinses Linda vrijdagavond uitgeroepen tot nieuwe heersers van de Paplippels in Keldonk.

Leon van den Acker is een echte Paplippel. Hij is 26 jaar oud. Leon is werkzaam bij Part-t als productieleider. Prinses Linda van Zon is geboren als Bokkendonkse, maar al vele jaren woonachtig in Keldonk. Linda werkt als verkoopmedewerkster bij Finnz in Veghel. Zij wonen samen aan de Klaverweide in Keldonk.

Ajax
Leon heeft als hobby's; Voetballen, zowel in de zaal als op het veld. Hij is keeper in het eerste elftal van Sparta'25, jeugdleider bij Stichting Keldonk/Boerdonk JO13-1, gaat graag stappen met vrienden en naar een voetbalwedstrijd van Ajax kijken. Ook is hij een groot liefhebber van muziek. Linda houdt zich ook graag bezig met voetballen in de zaal en op het veld bij het dameselftal van Rkvv Keldonk. Verder gaat zij ook graag stappen met vriendinnen en winkelen.

Het prinsenpaar wordt tijdens de carnaval bijgestaan door adjudant Ronald Cremers.

Motto
Tijdens de carnaval gaan zij voorop onder het motto: 'We keepen 'm um'. Gelegenheid om het prinsenpaar te feliciteren is er zondag 14 januari tijdens de receptie van 11.11 uur tot 17.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant