Afbeelding

Nieuw Prinsenpaar van CV de Heikrikkels onthuld

Carnaval 3.019 keer gelezen

MARIAHEIDE | In een druk bezochte Krikkelstal is zaterdagavond door 'De Foppers' Prins Mathijs d´un Urste en prinses Daisy onthuld als 50ste prinsenpaar van Heikrikkeldurrup (Mariaheide).

Mathijs van Bergen werd 25 jaar geleden geboren in Mariaheide en is dus een echte Heikrikkel. Zijn vriendin Daisy is 22 jaar jong en werd geboren in Veghel. Samen met een ander stel zijn ze een twee-onder-een-kap-woning aan het bouwen in Mariaheide.

Club 38
Voor Mathijs is het carnavalsleven niet vreemd als zoon van oud-Prinsenpaar Gert Jan en Sandra van Bergen. Hij woont nu nog bij zijn ouders op de Bolstweg in Mariaheide samen met twee jongere zussen Romy en Manon en zijn broer Hayke.
Mathijs is de beoogde opvolger van het varkensbedrijf van zijn ouders. Hij is nu werkzaam als buitendienstmedewerker bij voeronderneming ForFarmers.
Naast thuis werken met de varkens, op de bouw en voor ForFarmers drinkt Mathijs graag een pilske met zijn vrienden van Club 38.

Varkensbedrijf
Daisy is de dochter van René en Hanny Hurkmans. Samen met haar ouders en twee jongere broers wonen ze op een varkensbedrijf in Vorstenbosch. Daisy studeert Vastgoed en Makelaardij op de Fontys en daarnaast werkt ze bij Hendriks Makelaardij in Eindhoven. Paardrijden en tennissen zijn hobby´s van Daisy

Motto
Het motto in Mariaheide voor het komende carnaval luidt: 'We goan brokke maken!!' Prins en prinses worden komend carnavalsjaar bijgestaan door adjudantenpaar Gert Jan en Sandra van Bergen. Eerder op de avond werd door vriendengroep 'Gehijt Faut' afscheid genomen van Prins René d'n Urste en Prinses Ellen waarna zij toetraden tot de Hoge Raad.

Jeugdprinses
's Middags werd tijdens de Bonte Middag jeugdprinses Noor met haar adjudante Noortje onthuld.
Hun motto luidt: 'Al het leren nu opzij, want prinses en adjudante dat zijn wij! Alaaf…'

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant