Afbeelding

'Het is niet één dansje, maar veel meer dan dat'

Carnaval 1.576 keer gelezen

VEGHEL | Het is weer zover, de Hofzittingen van CV de Kuussegatters komen eraan. Op donderdag 8, vrijdag 9 en zaterdag 10 november in Koekbouw op de CHV Noordkade in Veghel. In dit artikel een interview met Kim van Hoof, eigenaresse bij Souplesse Sport & Dance.

De Souplesse Dancers zijn een bekend gezicht in Veghel en Erp, ze hebben hier al meerdere malen opgetreden. Kim kijkt al enorm uit naar de Hofzittingen. ''We zijn weer druk bezig met de voorbereidingen. Het is een lange show van zestien minuten. Er moet natuurlijk heel veel van te voren gebeuren. Maike Simon en Lieke van den Akker zijn verantwoordelijk voor de gehele choreografie. Zij hebben er een prachtige show van gemaakt. Buiten dat komt er natuurlijk nog meer bij kijken. De muziekkeuze, het ontwerpen en maken van de kostuums en vele uren oefenen. Met Attica, zo heet onze show, hebben we afgelopen jaar de Erpse Pronkzittingen afgesloten. Gelukkig mogen we deze nu aan het Veghelse publiek laten zien.''

'Mini theater'
Attica is meer dan een show. ''Het is niet één dansje, maar veel meer dan dat. Een mini-theatershow met een verhaal, veel variatie én zelfs enkele hoofdrolspelers. Uiteraard zijn we ook super trots op onze enige mannelijke danser in het geheel, de Veghelse Björn van Berlo'', aldus Kim.

Kaarten telefonisch reserveren kan via Yvonne Wierenga: 0413 - 310117. De zaterdag is uitverkocht.

Souplesse Dancers.
Souplesse Dancers.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant