Afbeelding

Win gratis kaarten voor Jeugdhofzitting

Carnaval 528 keer gelezen

VEGHEL | De Hofzittingen van CV De Kuussegatters zijn net voorbij. Op dit moment wordt alweer fanatiek geoefend voor de Jeugdhofzitting op 12 januari 2019. Dit megafeest heeft dit jaar als thema 'Naar de maan'. In de Koekbouw laten vele Veghelse verenigingen en scholen zich zien. De zaal gaat open om 13.00 uur en om 13.30 uur start de show. Ieder jaar is het erg druk: alle banken en stoelen zijn bezet.

Voordat de officiële kaartverkoop begint, geeft de Jeugdcommissie alle klassen uit Kuussegat de kans om gratis kaarten te winnen. Sterker nog: je kunt met je klas een compleet verzorgde middag winnen waarbij voor chips, snoep en drinken wordt gezorgd.
Daarvoor hoef je als klas alleen maar een leuke, originele, gekke foto of video te sturen naar jeugdhofzitting@gmail.com. De inzending moet in het thema van de Jeugdhofzitting zijn: 'Naar de maan' dus. Als je docent ook op de foto of video staat, zijn dat zeker pluspunten.
Geef ook in de mail aan hoeveel kinderen er in je klas zitten.

Doe het snel, want een deskundige jury bekijkt tussen 26 november en 5 december alle inzendingen. Op 5 december maken ze de winnaar bekend.

Start kaartverkoop
De reguliere kaartverkoop start op woensdag 6 december. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Knuvers Schoenen (De Bunders 148), Intertoys (Molenwieken 23) en UITpunt (Markt 1) en kosten 5 euro. Wees op tijd want vol is vol.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant