Afbeelding

Geert d’n Urste en Ine nieuw prinsenpaar van de Paplippels

Carnaval 1.313 keer gelezen

KELDONK | In een uitverkochte 'Pappot' zijn Prins Geert d'n Urste en Prinses Ine uitgeroepen tot nieuwe heersers van de Paplippels in Keldonk.

Geert Kuijpers (31) is een echte Paplippel. Hij is werkzaam bij Hawk International in Veghel in de marketing en verkoop. Zijn verloofde Prinses Ine van Wanroy is geboren als Drumknaauwerinneke. Ine werkt als Afdelingsmanager bij de Albert Heijn in Gemert. Zij wonen samen aan het Kuilven in Keldonk.

Molenaer
Geert heeft diverse hobby's: voetballen bij het tweede elftal van Rkvv Keldonk. Binnen deze voetbalvereniging is hij verder actief als de twaalfde man commissie, bij het sponsortoernooi en bij het organiseren van andere festiviteiten. Hij gaat graag naar PSV kijken. Voor Jong Nederland organiseert hij de potgrondactie mee en de stichting Vrienden van. Ook is hij een groot liefhebber van speciaal bieren en Kruidenbitter(Molenaer). Niet alleen het maken hiervan, maar ook het proeven.
Ine houdt zich graag bezig met bakken, gaat graag stappen met vriendinnen en winkelen.

Motto
Het Prinsenpaar wordt tijdens de carnaval bijgestaan door adjudantenpaar Leon van den Acker en Linda van Zon. Tijdens de carnaval gaan zij voorop onder het motto: 'Vul je kruik, vul je kan, We gaon er keihard tegenaon'.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant