Afbeelding

Uitverkochte Pronkzitting in Vorstenbosch

Carnaval 1.305 keer gelezen

VORSTENBOSCH | De Pronkzitting van De Piereslikkers in Vorstenbosch stond dit jaar in het teken van de bouw, want er wordt wat afgebouwd in Vorstenbosch. Zo ook De Stuik waar de gymzaal wordt aangebouwd tot een multifunctionele accommodatie. Het Pronkzittingscomité koos het thema en noemde zich Bouwbedrijf Pier & Hol b.v.

De 121 artiesten probeerden het publiek, zo'n 800 toeschouwers, te vermaken met diverse optredens. Sommige artiesten hebben het thema gebruikt als inspiratie. Alles werd aan elkaar gepraat door Hilde de bouwvrouw.
De Raad van Elf begon de zitting met: het is 9 uur schaft. De Huppelpierkes brachten twee mooie dansen ten tonele. De Tobbers waren omgebouwd en hadden het goddelijke groepje van de Pantys. Michica heeft ook staan sjouwen om op het goede peil te komen.
Vrienden van Marloes maakten overuren om in de burcht van Prins Arno te geraken. Bijeen was een bij elkaar gerapt groepje en daar kwam het gezeik met Annelies van de pies uit voort.
De stagiaires kwamen van Jong Nederland maar werden goed begeleid. De toolbox meeting van de Box Brothers en Sister kwamen er afgedroogd vanaf. De oud-Prinsen sloten de Pronkzitting af met de X-factor.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant