Het aanstaande boerenpaar Jan van de Vossenberg en Anja Penninx hebben er zin in.
Het aanstaande boerenpaar Jan van de Vossenberg en Anja Penninx hebben er zin in.

Voorbereiding Boerenbruiloft Boerdonk in volle gang

Carnaval 699 keer gelezen

BOERDONK | Het is alweer een tijdje geleden dat het aanstaande boerenpaar Jan van de Vossenberg en Anja Penninx bekend maakten te willen gaan trouwen op carnavalsdinsdag 5 maart in Den Hazenpot te Boerdonk. Ze hopen dat het een geweldige bruiloft wordt.

De kaartjes voor de koffietafel hebben ze al geregeld voor de gehele familie en kennissenkring. Ze hebben een aantal foto's gemaakt, waaruit ze een selectie gemaakt hebben voor de officiële uitnodiging voor de Boerenbruiloft. Deze uitnodiging valt binnenkort in Boerdonk en bij vrienden en bekenden in de bus. Ook wordt er een mooi filmpje in elkaar gezet voor het item Kwik het paar tijdens het feest. Om verzekerd te zijn van een plaatsje aan de koffietafel carnavalsdinsdag 5 maart om 12.00 uur, moet men een kaartje kopen in gemeenschapshuis Den Hazenpot in Boerdonk. Kaartjes voor volwassenen kosten 10 euro en kaartjes voor kinderen tot en met groep 8 kosten 4 euro. Na de koffietafel (vanaf 13.00 uur) volgt het officiële gedeelte, de receptie en aansluitend het bruiloftsfeest van het paar. De BoerenBruiloftcommissie en het paar met hun getuigen zijn al druk bezig met de invulling van het programma op die dag. Binnenkort wordt meer bekend gemaakt over de rest van het programma.
Bezwaar tegen dit voorgenomen huwelijk? Stuur dan een mailtje naar notariskantoor van Kol-Huibers: amgvankol@hetnet.nl of bel naar 0651505939 (liefst na 19.00 uur).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant