Afbeelding
UPDATE

Full Moon Party 0.0 is uitverkocht

Carnaval Carnaval 3.367 keer gelezen

UPDATE:

Carnavalsvereniging de Kuussegatters laat weten dat alle kaartjes voor de zevende editie van de Full Moon Party op vrijdag 21 februari zijn verkocht. Het evenement is daarmee helemaal uitverkocht. "Er is dus geen kaartverkoop meer aan de deur. Volle bak voor de kids.", laat Maranco Christiaans weten. Full Moon Party wordt gehouden in de nieuwe spiegeltent op de Markt en er komen ongeveer 700 jongeren tussen de 13 en 17 op af.


VEGHEL | Carnavalsvereniging de Kuussegatters laat weten dat alle kaartjes voor de zevende editie van de Full Moon Party op vrijdag 21 februari zijn verkocht. Het evenement is daarmee helemaal uitverkocht. "Er is dus geen kaartverkoop meer aan de deur. Volle bak voor de kids.", laat Maranco Christiaans weten. Full Moon Party wordt gehouden in de nieuwe spiegeltent op de Markt en er komen ongeveer 700 jongeren tussen de 13 en 17 op af.

Enkele jaren geleden stonden 'de mannen van 538' al op het podium in Keizersdrôme. Toen zorgden ze voor een succesvolle party. Momenteel reist '538 dj's On Tour' met een gloednieuwe show door het land.

Vrije verkoop
De vrije kaartverkoop voor dit alcoholvrije feest start op dinsdag 14 januari bij Finnz Lifestyle, Boekhandel Schellen en het UITpunt. Kaarten kosten 10 euro per avond (inclusief garderobe en consumptie).
Mochten er op 21 februari kaarten over zijn dan zijn deze voor 12.50 euro te koop aan de deur.

Korting
Jeugdleden van de Kuussegatters hebben voordeel van hun lidmaatschap. Ben je jeugdlid in de leeftijd van 13 tot en met 17 jaar, dan krijg je bij Finnz Lifestyle vanaf dinsdag 14 januari 2.50 euro korting op je kaartje. Je betaalt dan dus 7.50 euro.
Meer informatie op: www.kuussegatters.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant