Joost, Jasper en Sander staan dit jaar op Vudel.
Joost, Jasper en Sander staan dit jaar op Vudel.

'Erps trio weet de biercantus te verduurzamen op Vudel'

Carnaval Carnaval 2.533 keer gelezen

ERP | Na verschillende succesvolle edities bij café Abbey Road slaat het biercantustrio, bestaande uit Joost Leesberg, Jasper van Goor en Sander Leesberg een nieuwe weg in. Tijdens Vudelvrijdag verschijnen ze voor het eerst ten tonele met hun nieuwe plan(t): De bierplantus.

"Het moest anders kunnen", laat Sander Leesberg, een van de initiatiefnemers van het nieuwe concept weten. "We houden allemaal van een biertje maar hebben geen idee van de consequenties, daarom zijn we bierplantus begonnen." Het schijnt dat het hele podium gevuld zal zijn met planten waardoor bezoekers helemaal één worden met de natuur.

Flink bos
Om iets terug te doen voor de maatschappij wordt na afloop van iedere biercantus een boom geplant. Jasper heeft al een mooie plek in gedachten. In zijn eigen achtertuin. "Dit moet een flink bos gaan worden", vertelt hij trots. "Met het plastic afval wat achterblijft worden gerecycelde bierbekers gemaakt. Zo is het cirkeltje weer rond."

Leuke opdrachten
Tijdens de biercantus kun je de grootste meezingers uit het verleden- en het heden verwachten. Gerepresenteerd door Jasper, muzikaal begeleidt door broers Joost en Sander Leesberg.
Tussen de nummers door is er plaats voor leuke opdrachten en uiteraard een koud biertje.

Vrije inloop
21 februari is iedereen op vrije inloop welkom bij het spektakel op Vudel. Er is gekozen voor drie sessies van een uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant