Tiny van der Sanden weet wel hoe je een feestje moet bouwen.
Tiny van der Sanden weet wel hoe je een feestje moet bouwen.

Carnaval vieren in De Stapperij: 'Voor alle leeftijden iets te doen'

Carnaval Carnaval 1.493 keer gelezen

VEGHEL | Kosten noch moeite hebben Tiny van der Sanden en Ine van Cuijk gespaard om een prachtig carnavalsprogramma samen te stellen in De Stapperij in Veghel. "Het wordt weer een super carnaval", beloven ze.

De maandelijkse liederentafel in De Stapperij wordt gebruikt als start van carnaval. Op woensdag 19 februari is men vanaf 19.30 uur welkom. De entree is gratis. De muziek wordt verzorgd door Di-Is-T en Prins Robert d'n Twidde komt ook langs.
Vrijdag is het weer tijd voor het beruchte en immer succesvolle Tinus Vol Gas. Van 20.30 uur tot 01.30 uur kunnen carnavalsvierders voor 25 euro gas geven in De Stapperij, bier, wijn, mixdrankjes, radler en fris is inbegrepen. Tiny: "Marcel Janssen komt zingen en draait muziek. Iedereen boven de 18 is welkom." Voordat Tinus Vol Gas losbarst is er van 14.00 uur tot 19.30 uur een carnavalsfeest voor de meesters en juffen van Veghel. Er is livemuziek van Duo Best Leuk, de entree is gratis en er is mogelijkheid voor een stevige hap.

Carnaval op z'n Veghels zo heet het feestje dat zaterdag wordt georganiseerd in De Stapperij. Duo Best Leuk zorgt weer voor livemuziek en de entree is gratis. Het familie carnaval in De Stapperij is zondag (vanaf 13.00 uur) en maandag (vanaf 14.00 uur) wederom gratis te bezoeken. "Op maandag is er Monkey Moves. Dat is apeleuke multisport voor kinderen vanaf 1 jaar. Bovendien is er kindvriendelijke muziek van dj Ruud en er is een heuse snoephoek." Carnaval wordt in De Stapperij samen gevierd. "Dat vind ik ook het mooie aan carnaval. Het is er voor alle leeftijden én het is betaalbaar", besluit Tiny.
Consumpties volwassenen: 2.20 euro en voor kinderen: 1 euro.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant