De opbouw bij Fellows & Friends is in volle gang.
De opbouw bij Fellows & Friends is in volle gang.

Carnaval wordt bij café Fellows & Friends in stijl gevierd

Carnaval Carnaval 1.457 keer gelezen

VEGHEL | Van half werk houden ze bij Fellows & Friends op de Markt in Veghel niet. Uitbater Jaap van Herwaarden heeft een mooi carnavalsprogramma in elkaar gezet met op vrijdag en maandag bijzondere optredens van Schorre Chef & MC Vals en Gullie.

Vijf dagen lang is Fellows & Friends het grootste carnavalscafé van Kuussegat. De dj's Bart, Jaap, Djayb en Jurgensen staan iedere middag, avond en nacht voor alle carnavalsvierders klaar.

'Ik moet zuipen'
Op vrijdag komen Schorre Chef & MC Vals naar Veghel. Deze gasten zijn bekend van de hit Ik moet zuipen. Een nummer wat het tijdens ieder feestje goed doet. Het zuipen en het carnaval vieren passen goed bij elkaar. Dus dat moet wel goed komen.

Gullie
Maandag treedt Gullie op in Fellows & Friends. De immer goed geklede zanger is nog altijd op zoek naar Mustafa. Hij hoopt zijn verloren vriend in het Veghelse café tegen te komen. Het nummer Waar is Mustafa gaat erover dat iedereen welkom is. Gullie mist je als je er niet bent.

Charme
Jaap heeft er weer ontzettend veel zin in. De rasechte carnavaller kijkt al wekenlang uit naar een van de mooiste periodes van het jaar. "De charme van carnaval is dat het vijf dagen lang feest en gezelligheid is van 's morgens vroeg tot 's avonds laat en dat allemaal voor jong en oud. Dat is toch mooi? Wij gaan het bij Fellows & Friends in ieder geval in stijl vieren", aldus Jaap.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant