Contant betalen in de bus is niet mogelijk.
Contant betalen in de bus is niet mogelijk.

Uit en thuis met de bus tijdens Carnaval

Carnaval Carnaval 841 keer gelezen

VEGHEL/UDEN | De Brakkensliert in ut Kielegat, Dweilen op Dinsdag in Oeteldonk, de Opstoet in Kruikenstad of Vastenavend in Krabbegat; de bussen van Arriva staan tijdens carnaval klaar voor alle feestvierders. Met het speciale e-ticket kunnen reizigers extra voordelig reizen met de bus voor 5.50 euro per dag.

Tijdens carnaval rijden er in Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda, Tilburg en 's-Hertogenbosch extra nachtritten van vrijdag 21 februari tot en met dinsdag 25 februari. De bussen rijden alle dagen tot circa 2.30 uur met uitzondering van dinsdag 25 februari (laatste bussen om 0.15 uur). Overdag zet Arriva op diverse lijnen extra bussen in. Door de afsluiting van wegen door carnavalsoptochten, rijden sommige lijnen tijdelijk een omleiding.
De complete dienstregeling is beschikbaar via arriva.nl/carnavalbrabant en in de reisplanner op arriva.nl.

Extra voordelig
Speciaal voor carnaval is het e-ticket Carnaval extra voordelig online beschikbaar. Ook is het mogelijk om dit ticket aan te schaffen van 21 tot en met 25 februari in de Arriva OV Servicepunten in 's-Hertogenbosch, Tilburg en Breda. Met dit 'carnavalsticket' kunnen feestvierders voor 5.50 euro de hele dag én nacht op pad. Het vervoerbewijs voor de bus hebben reizigers op deze manier altijd makkelijk op zak via de smartphone. Per reiziger van 12 jaar of ouder mogen twee kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 11 jaar gratis meereizen. Kinderen tot 4 jaar reizen altijd gratis in het OV.
Het e-ticket Carnaval is te koop via arriva.nl/carnaval en in de Brabantse Arriva OV Servicepunten. Het e-ticket Carnaval is een dagkaartje en geldig na 09.00 uur tot 05.00 uur in de aansluitende nacht.

Cashloos betalen
Het is ook mogelijk om voor het reguliere tarief te reizen met de OV-chipkaart of een dalurendagkaartje te kopen in de bus bij de chauffeur. Betalen is mogelijk met pin of contactloos. Contant betalen in de bus is niet mogelijk.

Meer informatie?
Reizigers kunnen voor meer informatie over de extra bussen, vervoerbewijzen en de aangepaste dienstregeling www.arriva.nl/carnavalbrabant raadplegen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant