Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Marco Bons, getooid mét oud-voorzitterssteek, en de nieuwe voorzitter Han Versanvoort.
Marco Bons, getooid mét oud-voorzitterssteek, en de nieuwe voorzitter Han Versanvoort. (Foto: )
Carnaval

Han Versantvoort nieuwe voorzitter Kuussegatters

  •   1246 keer gelezen   Carnaval

VEGHEL | Han Versantvoort is de nieuwe voorzitter van carnavalsvereniging De Kuussegatters in Veghel. Marco Bons droeg dinsdag tijdens de algemene ledenvergadering het stokje over. Tijdens de ALV werd er ook afscheid genomen van bestuursleden Yvonne Wierenga, Monique van der Sluis en Rob van Os. Jan van Leur treedt toe tot het bestuur. 

Marco Bons laat na vier jaar voorzitterschap een gezonde en hechte vereniging achter. Zijn opvolger Han Versantvoort was in 2019 als Hannes d’n Derde Prins van Kuussegat. Marco gaat niet verloren voor De Kuussegatters. Zo is hij voorzitter geworden van de Sponsorcommissie, waar hij eerder ook al zitting in had. Daarnaast is hij lid van het FoodTiem en de commissie Sfeer en Beheer. 

Onzeker
Het carnaval staat aan de vooravond van een onzeker seizoen. Dat realiseert ook de nieuwe voorzitter zich. Toch riep Versantvoort de aanwezige leden op om creatieve oplossingen te zoeken om de Kuussegatters én het carnaval toch op de kaart te houden. “Laten we kijken naar de mogelijkheden die er zijn, ook al zullen die zeker anders zijn dan voorgaande jaren.”

Geen activiteiten
Eerder maakte c.v. De Kuussegatters al bekend dat er dit kalenderjaar geen grote activiteiten plaatsvinden met het oog op het Coronavirus en de daaraan gekoppelde maatregelen. Zo gaan bijvoorbeeld de traditionele Hofzittingen in november om die reden niet door. Carnavalsverenigingen in Meierijstad komen begin september samen om de situatie van dat moment te bespreken.

Meer berichten