Afbeelding

Koopzondag met optreden van Frédérique van den Boomen

Centrum 306 keer gelezen

VEGHEL | Het Veghelse centrum houdt op zondag 2 oktober weer een koopzondag. Er staan verschillende dingen op de planning.

Tijdens de koopzondag kan men genieten van livemuziek. De uit Erp afkomstige zangeres en pianiste Frédérique van den Boomen geeft namelijk een spetterend optreden. Men kan haar van 14.00 uur tot 17.00 uur bewonderen op het Molenwiekenplein.
Frédérique heeft al aardig wat op haar naam staan. Zo werd ze door Giel Beelen geselecteerd tot de top 100 van Giels Talentenjacht, won ze in 2015 de TEDxBreda Award en stond ze in het voor- en naprogramma van Edsilia Rombley.

Centrummoestuin
Boer Billy is voor de laatste keer in de centrummoestuin te vinden. Hij vindt het heel leuk om de kinderen nog één keer te ontmoeten in de Patio. Tussen 14.00 uur en 15.00 uur is Boer Billy aanwezig.

Op de koopzondag is het gratis parkeren in Veghel Centrum en zijn de winkels geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur. Op www.veghelcentrum.nl en de Facebookpagina van het centrum staat meer informatie over de koopzondag(en) in Veghel.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant