Het onderzoek neemt ongeveer tien minuten tijd in beslag.
Het onderzoek neemt ongeveer tien minuten tijd in beslag.

Veghel Centrum blijft op zoek naar verbeterpunten

Centrum 298 keer gelezen

VEGHEL | Stichting Centrummanagement Veghel wil het centrum van Veghel blijven verbeteren en vraagt daarom net als vorig jaar naar de mening van de consument. Door het onderzoek nog een keer te herhalen worden eventuele effecten van veranderingen in het centrum zichtbaar. Men kan ervaringen en meningen laten horen door deel te nemen aan een onderzoek dat binnenkort van start gaat. Het onderzoek wordt uitgevoerd in samenwerking met de Erasmus Universiteit Rotterdam en onderzoeksbureau Evize als uitvoerende partij. Vorig jaar gaven maar liefst 900 mensen hun mening.

De wereld om ons heen verandert in hoog tempo. Met name de razendsnelle technologische ontwikkelingen zorgen voor veranderingen op het gebied van wonen, werken, winkelen en recreëren. Als gedrag en behoeftes van mensen veranderen moeten ook winkelgebieden zich daarop aanpassen. Wat willen klanten nu echt van een winkelgebied? Wat zijn de redenen om wel of juist niet naar een centrum te komen? En wanneer en op welke tijden? De mening van de Veghelaar als inwoner en bezoeker van Veghel centrum is erg belangrijk. Stichting Centrummanagement Veghel nodigt iedereen graag uit deel te nemen aan dit onderzoek.

Suggesties
Het onderzoek neemt ongeveer tien minuten tijd in beslag. Als dank voor de medewerking ontvangt iedereen die het onderzoek invult een coupon waarmee een vrolijk bosje bloemen opgehaald kan worden in Veghel Centrum. De resultaten worden geanalyseerd door de Erasmus Universiteit Rotterdam en leveren suggesties, inzichten en verbeterpunten op die gebruikt kunnen worden voor de realisatie van een aantrekkelijk centrum.

Deelnemen?
Deelnemen aan het onderzoek? Dat kan: ga vanaf maandag 24 oktober naar www.veghelcentrum.nl/onderzoek en klik op de button 'begin enquête'.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant