Slagerij Romijnders is naar Kalverstraat 9 verhuisd.
Slagerij Romijnders is naar Kalverstraat 9 verhuisd.

'We zitten nu op een mooiere locatie midden in het centrum'

Centrum 3.077 keer gelezen

VEGHEL | Slagerij Romijnders opende op 6 november 1985 voor het eerst de deuren in het centrum van Veghel.  Precies 32 jaar later opende het bijna op de kop af donderdag 9 november het nieuwe pand aan Kalverstraat 9. In de vernieuwde slagerij zijn versbereide maaltijden te halen naast het vertrouwde vleesassortiment.

De afgelopen dagen waren druk voor eigenaar Stefan Romijnders. "We gingen donderdag om 8.30 uur open en tot 18.00 uur is het niet meer rustig geweest". Ook op deze dinsdagochtend is hij druk in de weer met het snijden van vlees en helpen van klanten. "We hebben diverse leuke en positieve reacties ontvangen. Iedereen is enthousiast en kijkt vooral op van onze grotere ruimte."

Verse maaltijden
In het pand aan de Kalverstraat vertoefde voorheen Slagerij Gelderblom. Veel hoefde daardoor gelukkig niet verbouwd te worden. Stefan is blij met het nieuwe pand en de mogelijkheden die het biedt. "We zitten nu op een mooie locatie midden in het centrum van Veghel omringd door andere verszaken." De vernieuwde slagerij heeft een grotere toonbank gekregen waar diverse lekkernijen lonken. "We zijn begonnen met een shop-in-shop van verse maaltijden die onze chefkok Nancy bereid. Het is eigenlijk Nancy's winkel", lacht Stefan. "De maaltijden zijn in meerdere portiegroottes te verkrijgen; klein, middel en bourgondisch", vervolgt hij. "Tevens hebben we iedere week een mealdeal waar onze vaste gerechten in een middelgrote portie voor 4,95 euro in de aanbieding zijn. Ook wisselen we elke week met de maaltijdmenu's naast onze vaste gerechten."

Breed vleesassortiment
Natuurlijk kan er ook uit een breed vleesassortiment worden gekozen. "Van lam en kalfsvlees tot pathé, Spaanse hammen en diverse Italiaanse vleeswaren; we hebben van alles." Nieuw bij Slagerij Romijnders zijn de dry age-kast en kippengril. Stefan: "In de dry age-kast wordt vlees drie weken gerijpt. Wat overblijft is een stuk heerlijk dieprood vlees."

Feestdagen
Speciaal voor de feestdagen is er de Feestdagen Courant. "Hierin staan leuke tips en ideeën voor de feestdagen. Ook komen er nog mooie acties aan voor de feestmaanden." Stefan kan nog wel een paar extra handen gebruiken. "We zijn op zoek naar een parttime verkoopmedewerker." Kijk voor meer informatie op www.slagerijromijnders.nl. Slagerij Romijnders is te bereiken op: 0413 362 884.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant