Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
MotorKledingCenter opent dit voorjaar de deuren van haar vijfde winkel.
MotorKledingCenter opent dit voorjaar de deuren van haar vijfde winkel.

MotorKledingCenter opent vijfde winkel in Veghel

  •   3369 keer gelezen   Centrum

VEGHEL | MotorKledingCenter opent dit voorjaar de deuren van haar vijfde winkel waarin motorrijden centraal staat. Anders dan gebruikelijk voor MotorKledingCenter opent de winkel in Veghel in het centrum in een monumentaal pand aan de Molenstraat, waar voorheen Only for Men en Jeroen van den Akker zaten. De geplande opening is medio maart 2019.

Voordat de deuren openen in het stadshart van Veghel is er nog veel werk te verzetten. Het winkelplan is gerealiseerd, de store-manager is aangesteld en de zoektocht naar enthousiaste verkoopmedewerkers met een passie voor motorrijden is gestart. Tot aan de opening wordt er nog flink gewerkt aan de inrichting, die een industriële en knusse uitstraling krijgt. De winkel is straks zeven dagen per week geopend met een koopavond op vrijdagavond.
Het privéparkeerterrein zorgt voor een goede bereikbaarheid, maakt het verwelkomen van groepen motorrijders mogelijk en biedt mogelijkheden tot het organiseren van evenementen. 

Over MotorKledingCenter
MotorKledingCenter is een motorkledingspecialist met superstores en een uitgebreide webshop in Nederland en België. In 2006 begonnen in Hazerswoude en nog altijd een familiebedrijf. Naast de te openen winkel in Veghel is het bedrijf gevestigd in Hazerswoude, Tilburg, Zutphen en Zemst (België).

Meer berichten