Janine Heethuis is de trotse eigenaresse van JES Lingerie.
Janine Heethuis is de trotse eigenaresse van JES Lingerie.

Elke vrouw kan slagen bij JES Lingerie: 'De inkoop doe ik zelf'

Centrum 3.636 keer gelezen

VEGHEL | JES Lingerie in de Kalverstraat in Veghel opent vrijdag 1 februari haar deuren. Eigenaresse Janine Heethuis spreekt over een aanwinst voor Veghel. "Elke vrouw kan hier slagen", vertelt ze.

De winkel ziet er gelikt uit. Een mooie visgraatvloer, ruime pashokjes met echt JES Lingerie behang en spotjes aan het plafond die de collecties goed zichtbaar maken. "Ik ben erg blij met het eindresultaat. Een hoop vrouwen hebben de afgelopen dagen al voor de raam naar binnen staan kijken. Vanaf vrijdag is de winkel echt te bewonderen", aldus Janine.


JES Lingerie is terug te vinden in de Kalverstraat op nummer zes.

Merken
Het assortiment van JES Lingerie bestaat onder andere uit lingerie (grote en kleine maten), nachtmode voor jong en oud en badmode (bikini's, tankini's en badpakken). "Mijn zoon heeft een leuke slogan bedacht: 'van A tot en met H'. Daar bedoelen we mee dat we alle maten hebben. Mocht er onverhoopt een maat niet aanwezig zijn dan bestellen we die uiteraard", legt Janine uit. JES Lingerie heeft de volgende merken in de winkel: Prima Donna, Mey, Sunflair, Marie Jo, Ten Cate, Ringella, Lisca, Freya, Fantasie en Lauren by Ralph Lauren.

Sexy
De naam JES staat voor Janine, Emily (dochter van Janine red.) en de S is multi-interpretabel. "De S staat voor service, want die is hier goed. Voor shape, want de vrouwen die iets kopen bij JES Lingerie zien er daarna beter uit en sexy. Dat laatste behoeft geen uitleg. Verder wilde ik een kort en bondige naam."

Janine doet de inkoop helemaal zelf.

Droom
Het is voor Janine een bewuste keuze geweest om niet als franchiser aan de slag te gaan. Ze legt uit waarom: "Nu heb ik alles zelf in de hand. Alles wat wij verkopen, wordt door mij uitgezocht." Met een eigen zaak komt er voor de Veghelse onderneemster een droom uit. "Ik wilde eigenlijk altijd al een eigen zaak. Dit pand kwam vrij en het was nu of nooit." Janine besloot er vol voor te gaan. "Een winkel zoals JES Lingerie is er in Veghel nog niet. Iedereen kan hier slagen."
Janine hoopt dat als de klant iets mist in de winkel dit ook aangeeft aan haar. "Ik sta graag open voor suggesties en wil daar zeker op inspelen."

Aanwinst
Ze vindt haar winkel een aanwinst voor Veghel. "In Veghel is veel meer te krijgen dan sommige mensen roepen. Een winkel die zich alleen maar richt op lingerie, badmode en nachtmode was er nog niet. Maar vanaf komende vrijdag dus wel."

Een aantal merken die te koop zijn de winkel.

Inkoop
JES Lingerie is open van dinsdag tot en met zaterdag en op de koopzondagen. "Op maandag ga ik beurzen af en doe ik de inkoop. Komende weekend gaan we meteen helemaal los. Donderdagavond is er een borrel voor genodigden en vanaf vrijdag zijn we open voor publiek." Voor de eerste honderd (betalende) klanten ligt er een verrassing klaar. Wat, houdt Janine nog even geheim. "Een leuk cadeautje waar vrouwen iets aan hebben", belooft ze. "En heren vergeet uw Valentijn niet te verrassen met een leuk setje of een cadeaubon. Deze zijn vanaf vrijdag allebei te krijgen bij JES Lingerie."

De merken.
Janine Heethuis is de trotse eigenaresse van JES Lingerie.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant