Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
De nichtjes Chantal (L) en Marjon (R) zijn samen eigenaar van Neefjes & Nichtjes.
De nichtjes Chantal (L) en Marjon (R) zijn samen eigenaar van Neefjes & Nichtjes.

Verhuizing Neefjes & Nichtjes: 'Tijd voor de volgende stap'

  •   2829 keer gelezen   Centrum

VEGHEL | Marjon van Leur en Chantal Fassbender-Van Leur zijn de enthousiaste eigenaressen van Neefjes & Nichtjes. Na vijf jaar gaan ze de huidige locatie in de Deken van Miertstraat verlaten. Ze vestigen zich vanaf september van dit jaar in het oude pand van Ballast in de Hoofdstraat. "Het is tijd voor de volgende stap", aldus Marjon en Chantal.

Er vinden momenteel allerlei veranderingen plaats in en om het centrum. De volgende verplaatsing dient zich met de verhuizing van Neefjes & Nichtjes aan. Volgens Chantal en Marjon is het een logische stap. "Het pand van Ballast kwam onlangs leeg te staan en wij waren eigenlijk direct enthousiast. Soms komt er iets op je pad wat je niet kunt laten liggen. Dit is zo'n kans. Het is overigens een stap die we nu ook durven te maken. Het gaat namelijk prima", vertelt Chantal.

Het nieuwe pand van Neefjes & Nichtjes komt er, als alle vergunningen rond zijn, zo uit te zien.

Het nieuwe pand wordt momenteel grondig gerenoveerd. Marjon vertelt dat er flink wat veranderingen worden doorgevoerd. "We mogen het helemaal naar onze eigen smaak inrichten. Zo wordt de complete gevel vernieuwd. Ik zou echt niet weten waar we beter kunnen zitten. Dit is onze droomlocatie." Chantal vult aan: "Nu zitten we niet echt in de 'loop' van het centrum. Dat is straks anders. Bovendien zitten er meer winkels in de buurt."

Verschillende winkeltjes
Het pand wordt bijna helemaal betrokken door Neefjes & Nichtjes. "Links komt er kantoorruimte, maar het grootste gedeelte wordt van ons. De nieuwe zaak wordt zeker twee keer zo groot. Het wordt een shop met drie pijlers. Drie verschillende pijlers." In de winkel van Marjon en Chantal zijn tweedehands dames- en kinderkleding en accessoires te koop. De nichtjes branden van ambitie. Naast een verhuizing breiden ze ook hun assortiment uit. "Wij worden dealer van Fatboy. Zij doen veel meer dan zitzakken, denk aan verlichting, bijzettafels, poefjes, kleden, hangmatten en Lamzac. Daarnaast verkopen we de hele collectie van Janzen. Het merk, gespecialiseerd in douche- en bodyproducten en parfums voor in huis, krijgt een eigen hoek in onze nieuwe winkel", verklapt Chantal.

Neefjes & Nichtjes gaat in augustus een paar weken dicht in verband met de verhuizing.

Meer berichten