Komende zondag kan men op koopjesjacht in het centrum van Veghel.
Komende zondag kan men op koopjesjacht in het centrum van Veghel.

Veghel Centrum zondag in het teken van de sale

Centrum 124 keer gelezen

VEGHEL | Een extra koopzondag voor de feestdagen om de laatste kerstcadeau's in huis te halen. De koopzondag op 13 december is direct het startschot voor de start van de sale. Proef de winter en geniet van glühwein, chocolademousse en diverse

"Het wordt een gezellige en sfeervolle kerstmiddag in het centrum van Veghel", vertelt Ilse van Antwerpen van Janelli namens de Veghelse Centrum ondernemers. De sale breekt aan en dat is voor winkel minnend Nederland een bijzonder leuke periode.
"De sale-periode breekt inderdaad aan en komende zondag is het een ideale mogelijkheid om daar vroeg bij te zijn. Door heel het centrum worden speciale sale-ballonnen opgehangen, zodat de klanten goed kunnen zien waar het allemaal te doen is." En dat is eigenlijk overal, want in principe doen alle winkeliers in het centrum mee.

Buitenkeuken
Het centrum wordt verder aangekleed met een buitenkeuken waar glühwein en chocolademousse verkrijgbaar is. Waar die precies komt te staan, is nog een verrassing. "Daarnaast is er op drie pleinen livemuziek te horen. Uiteraard ook kerstgerelateerd. Er is dus van alles te doen en te beleven voor het winkelend publiek", laten de Veghelse Centrumondernemers weten. Met de kerst in aantocht kunnen er zondag nog snel wat presentjes worden ingeslagen.

Open
De start van de uitverkoop en de verschillende activiteiten in het centrum zijn misschien goede redenen om eens naar de nieuwe verlichting te komen kijken. Veel mensen hebben een mening, zonder daadwerkelijk zelf te zijn gaan kijken.
De winkels gaan om 12.00 uur open en tot 17.00 kan men lekker komen shoppen. Uiteraard is de horeca daarna en tijdens de koopzondag ook open voor een hapje en een drankje.

Meer informatie
Voor meer informatie kijk op de website van Veghel Centrum: www.veghelcentrum.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant