FOTO's + VIDEO

Zeer bijzonder benefietdiner voor MS-patiënte Heidi

  •   keer gelezen   Gezondheid

VEGHEL | Een geweldig goed vier-gangen diner. De hele avond lekkere hapjes, drankjes en muziek. Kies voor dit benefietdiner op 20 januari bij Brownies&downieS in Veghel en je steunt tegelijk het goede doel. Vecht, of beter gezegd eet, jij ook mee tegen Multiple Sclerose?

Een groot deel van de opbrengst van het benefietdiner gaat naar stichting Heidi's Perspectief (www.heidisperspectief.nl). Deze stichting zamelt geld in voor de behandeling die MS-patiënte Heidi Lammers (41) uit Schijndel over een aantal maanden ondergaat in Mexico. Deze kostbare stamcelbehandeling wordt niet vergoed door de zorgverzekeraars in Nederland, terwijl hij inmiddels bij honderden patiënten de MS een halt heeft toegeroepen.
Heidi's toekomstbeeld is nu onzeker. Geïnteresseerden kunnen haar helpen aan een nieuw toekomstperspectief.

Culinaire samenwerking
Het benefietdiner wordt georganiseerd in samenwerking met diverse enthousiaste ondernemers uit de nieuwe gemeente Meierijstad. Zo sponsort de Foodmarkt in Veghel in de vorm van ingrediënten en serveren de medewerkers van Brownies & downieS met veel plezier je wijn, amuses en gerechten. Thijs Swinkels, trotse eigenaar en oprichter van Brownies & downieS, hoefde niet lang na te denken toen hij benaderd werd door stichting Heidi's Perspectief. "Ze vroegen of we wilden meewerken en natuurlijk willen we dat! Echter niet in de vorm van een broodje van de maand of geldpotje bij de kassa. Als we iets doen, doen we het ook goed. Mijn idee voor een benefietdiner viel meteen in de smaak. We gaan er vól voor", vertelt Thijs.

Mee eten?
Lijkt eten en tegelijkertijd Heidi helpen jou ook wel wat? Je eet al mee voor 50 euro per persoon inclusief drank. Het diner vindt plaats op vrijdag 20 januari tussen 19.00 uur en 22.00 uur bij Brownies & downieS in Veghel. Opgeven kan via mail: patricia.besems@gmail.com. Telefonisch reserveren kan via Brownies & downieS: 0413-366564.
Bij grote belangstelling worden de deuren ook geopend op 21 januari. Er is een beperkt aantal plaatsen, dus wees er snel bij.
Alvast sfeer proeven? Check het filmpje op www.heidisperspectief.nl dat Brownies & downieS maakte samen met Heidi.

Meer berichten