De Donk opent deuren

Gezondheid 1.679 keer gelezen

VEGHEL | Dagbehandeling De Donk in Veghel, onderdeel van BrabantZorg, neemt op zaterdag 17 maart deel aan de landelijke Open Dag van Zorg en Welzijn. Iedereen is die dag van 11.00 uur tot 15.00 uur welkom voor een kijkje in de keuken op de Reigerdonk 38.

Dagbehandeling De Donk biedt dagactiviteiten in combinatie met behandeling aan mensen met dementie. De Open dag is bedoeld voor bewoners uit Veghel en de regio, zowel toekomstige klanten en naasten, als medewerkers, werkzoekenden en vrijwilligers. Tijdens de Open Dag kunnen zij sfeer proeven en zich laten informeren over de producten en diensten van De Donk.

Belangstellenden worden ontvangen met een hapje en een drankje. Naast informatie over de producten en diensten van De Donk kunnen bezoekers kennis maken met de Braintrainer, een systeem dat het denkvermogen en geheugen van mensen met beginnende dementie stimuleert. Daarnaast wordt er geknutseld in De Donk en een van de bewegingsbegeleiders van BrabantZorg verzorgt een workshop 'Bewegen voor ouderen', om 11.30 uur, 13.00 uur en 14.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant