Afbeelding

Thuiszorgwinkel Medicura in Bernhoven geopend

Gezondheid 2.385 keer gelezen

UDEN | Sinds het besluit van Welzorg om haar volledige winkelactiviteit te beëindigen, missen de inwoners van Uden een thuiszorgwinkel. Medicura heeft daarom besloten dit gat op te vullen met de start van een nieuwe Zorgwinkel in het Bernhoven ziekenhuis te Uden. Je kunt vanaf vandaag in de winkel terecht.

De Medicura Zorgwinkel is een speciaalzaak voor gezondheids- en zelfzorgartikelen. Je kunt er onder andere terecht voor hoog-laag bedden, scootmobielen, sta-op stoelen, rollators, rolstoelen en nog veel meer om mensen zo lang mogelijk zelfstandig thuis te kunnen laten wonen. Medicura directeur Dick van Aggel: "Wij zijn blij met de nieuwe winkel. Het voorziet echt in een behoefte, dat hebben klanten ons laten weten. Ze misten een thuiszorgwinkel in Uden sinds het vertrek van de vorige leverancier."

Naast de verkoop van medische hulpmiddelen is het ook mogelijk om verpleegartikelen te huren of gratis te lenen. Medicura heeft hiervoor contracten met alle Nederlandse zorgverzekeraars. De winkel is van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur geopend. Op zaterdag kun je binnenlopen van 10.00 tot 13.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant