De deelnemers aan Fight Cancer Night 2021 en 2022.
De deelnemers aan Fight Cancer Night 2021 en 2022. Foto:

Deelnemers Fight Cancer Night 2022 trainen met fighters van 2021

Gezondheid 677 keer gelezen

BOERDONK | “Fight Cancer Night 2022 nadert met rasse schreden”, laat de organisatie van het Boerdonkse evenement tegen kanker weten. De deelnemers van de editie van dit jaar hebben kennis gemaakt met de fighters van 2021 om samen aan hun techniek te werken.

“Het niveau stijgt met de weken”, aldus de organisatie. “De eerste vijf maanden van voorbereidingen zitten er op. Tijd om de balans op te maken. Hoe kan dat beter dan kennis te maken met de deelnemers van de Fight Cancer Night 2021 en daarmee samen te trainen en te sparren. Een heerlijk pittige les met oude herinneringen en nieuwe vooruitzichten.”

Professionele begeleiding 
De afgelopen maanden zijn de fighters onder begeleiding van kickbokstrainer Dave Kiliaan drie keer per week bezig geweest met trainen. De organisatie vertelt: “Technieken werden eigen gemaakt, conditie werd verder opgebouwd en het niveau stijgt met de weken. Op initiatief van de deelnemers aan de Fight Cancer Night 2021 werd besloten om samen een pittige training op te zetten bij Meliani in Veghel. Een grote opkomst van oude en nieuwe deelnemers en bovenal een gezellige en informele sfeer. Ervaringen werden uitgewisseld tussen de deelnemers en dat verhoogde de spanning alleen maar meer onder onze fighters van 2022. Opvallend was ook dat de nieuwe boksers letterlijk al kilo’s kwijt waren en steeds beter in vorm beginnen te komen. Daar waar ze na de eerste trainingen nog naar adem stonden te happen stapten ze nu stukken frisser van de mat. Fysieke vooruitgang is ook al duidelijk bij de fighters en dat is ook één van de redenen natuurlijk om aan dit evenement mee te doen. Het belooft in elk geval weer een spectaculaire avond te worden. Natuurlijk werd afgesloten met een gezamenlijke groepsfoto.”

Praktisch
Kijk voor meer informatie op fightcancernight.nl. Daar vind je alle informatie en een actueel overzicht van de deelnemers tot nu toe. Ook kun je daar de deelnemers sponsoren en helpen zoveel mogelijk geld op te halen voor Kika en Fight Cancer. Wil je meer specifieke informatie? Stuur dan een e-mail naar info@fightcancernight.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant