Afbeelding

Finale magazijnleegverkoop bij Intersport Superstore Uden

Historie 1.153 keer gelezen

UDEN | Nog een paar dagen kan men gebruik maken van de spectaculaire magazijnleegverkoop. Tegen nog scherpere prijzen worden de meest uiteenlopende artikelen aangeboden, met kortingen die oplopen tot maar liefst tachtig procent. Alles moet weg.

Om de voorraad up to date te houden zijn er bij de sportleveranciers partijen bijgekocht. Zodoende wordt de voorraad aan sport en vrijetijdsartikelen vrijwel dagelijks aangevuld. Zelfs vrijwel compleet nieuwe collecties worden scherp afgeprijsd aangeboden.

Zomerseizoen
Met een aantal dagen erg warm weer, maar ook met de zomervakantie in het verschiet kan men deze week nog zeer voordelig spullen inslaan. Intersport heeft de hand weten te leggen op een zeer grote collectie sneakers, maar ook voetbal, tennis en runningschoenen van dit zomerseizoen zijn er nog volop.
Daarnaast is er nog een ruim aanbod in bad en beachkleding en functionele sportkleding. Al deze collecties doen mee met de kortingen die tijdens de magazijnleegverkoop gehanteerd worden.

Voorraad
Afgelopen weekend werd duidelijk dat met name bad en beach artikelen, sportschoenen en casualkleding gretig aftrek vonden. Maar ook voor wandel/outdoor blijkt veel belangstelling te bestaan. Toch is er nog voldoende voorraad en keuze

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant