Afbeelding

Hotel Trampas volledig volgeboekt

Kunst en cultuur 809 keer gelezen

BOERDONK | Binnen twee weken na de opening is hotel Trampas volledig volgeboekt. Er is geen plaatsje meer te verkrijgen. Met 900 bezoekers is het hotel voor 2017 volledig vol. De eerstvolgende boekingen worden pas tegen het eind van 2017 weer aangenomen.

Het echtpaar Jaap en Lieke, die het hotel runnen, vinden het enorm erg voor iedereen die heeft willen boeken en nu geen plek heeft maar kan er ook niets aan doen. Ze willen geen dubbelboekingen. Wel is het zo dat er altijd weer boekingen geannuleerd worden om zeer uiteenlopende redenen en indien dit tijdig doorgegeven wordt aan het boekingskantoor kunnen daar weer andere mensen gelukkig mee worden gemaakt. Bel dan met Peter of Arna op 0492-366516.

Een van de mensen die het wel gelukt is een kamer te boeken is Francois. Deze ietwat verlegen man heeft de stoute schoenen aangetrokken en hoopt in het hotel de liefde van zijn leven te ontmoeten. Hij heeft geboekt van 27 januari tot en met 4 februari in het hotel. Toneelvereniging Gèr Gespeuld Boerdonk, vaste bezoekers van het hotel, vindt het ook leuk dat ze hun 15-jarig jubileum met veel gasten kunnen vieren tijdens hun bezoek aan het hotel.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant