Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel

Heropening 'Tante Bella's Beautysalon'

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

ZIJTAART | Of de gebroeders Duursma er helemaal klaar voor zijn waagt de Zijtaartse Toneelvereniging te betwijfelen, maar zaterdag 18 en zondag 19 maart gaat het toch echt gebeuren: De heropening 'Tante Bella's Beautysalon'.

"We hebben begrepen dat het nieuws als een lopend vuurtje rond gaat in Zijtaart en omstreken, want de toegangskaarten gaan als warme broodjes over de toonbank. Gelukkig zijn er nog steeds kaarten te bestellen. Wacht hier echter niet te lang mee, want op = op", aldus de Zijtaartse Toneelvereniging.

Kennismaken
Regisseur Jeroen van den Boom leidt samen met de spelers van de Zijtaartse Toneelvereniging de avonden in goede banen. Zij doen dit aan de hand van een script van Henk Roede. Het betreft hier een éénmalige weekendopening dus twijfel niet langer en kom kennismaken met de gebroeders Albert en Berend Duursma, het voltallige personeel en de 'diverse' klantenkring van Tante Bella's Beautysalon.
'Tante Bella's Beautysalon' wordt 18 en 19 maart gespeeld in MFA 't Klooster in Zijtaart. Beide avonden start de voorstelling om 20.00 uur. Kaarten zijn voor 7.50 euro verkrijgbaar bij Marian v.d. Acker 0413-366266 / zijtaartsetoneelvereniging@outlook.com en het UITpunt.

Meer berichten