Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel

Toneelgroep Soufflé klaar voor de jubileum uitvoeringen

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

VEGHEL | Toneelgroep Soufflé is 30 jaar geleden opgericht en nog altijd springlevend. Komend weekend staan ze op het podium met een toneeluitvoering. Door de jaren heen zijn er ook andere activiteiten geweest. Zoals bijvoorbeeld toneelstukken voor kinderen of de Veghelse toneelspelers werden ingezet als typetjes bij bijvoorbeeld een bedrijfsjubileum.

Het is Souffle in al die jaren steeds weer gelukt om nieuw talent aan te boren en die te inspireren om toneel te spelen. Op dit moment bestaat de groep uit 17 personen.
Samen werken aan een productie, een tekst instuderen, in de huid van een personage kruipen, je uitleven, huilen, lachen, kwaad worden en blij zijn. Het komt allemaal aan bod als je gaat toneel spelen. Ook in het jubileumstuk 'Papa moet aan de vrouw' komen deze aspecten aan bod. De spelers en regisseuse zijn er klaar voor, een gezonde spanning is aanwezig, het decor is klaar en de generale repetitie zet de puntjes op de i.

Wil jij ook weten of 'Papa aan de vrouw' gaat, kom dan kijken bij een van de voorstellingen op de CHV Noordkade in Veghel. Reserveer je kaartje (met leuke kortingen) op www.souffle.nl, in de voorverkoop bij het UITpunt, de balie van de Noordkade of bij de ingang van de zaal.
Voorstelling 'Papa moet aan de vrouw' op donderdag 16 maart, vrijdag 17 maart (jubileumavond met afterparty) en zaterdag 18 maart. Locatie is de Walsmalerij II op de CHV Noordkade. De zaal is open om 20.00 uur en de aanvang is om 20.15 uur.

Meer berichten