De leden van vijf verschillende fotoclubs presenteren hun mooiste prenten aan het grote publiek.
De leden van vijf verschillende fotoclubs presenteren hun mooiste prenten aan het grote publiek.

Vijf weekenden lang foto-exposities in Meierijstad

Kunst en cultuur 1.114 keer gelezen

VEGHEL | Voor het derde jaar op rij organiseren de regionale fotoclubs Fotofestijn Meierijstad. Vanaf zaterdag 28 oktober start het jaarlijks foto-evenement haar eerste expositie op de Noordkade in Veghel. Vervolgens zijn er in november nog vier exposities.

De jonge fotografe Eva Roefs (1993) uit Amsterdam, met roots in Loosbroek, opent op vrijdagavond 27 oktober om 19.30 uur de derde editie van Fotofestijn Meierijstad. Eva toont en vertelt iets over haar eigen werk en verricht op haar wijze de openingshandeling. Na de opening is de expositie van Fotowerkgroep Zien & Doorzien van Phoenix Cultuur te bezichtigen. De opening vindt plaats op de Noordkade in Veghel.

Vijf verschillende fotoclubs
Onder de naam 'Fotofestijn Meierijstad' presenteren de enthousiaste leden van vijf verschillende fotoclubs van eind oktober tot eind november hun mooiste prenten aan het grote publiek. De Fotowerkgroep Zien & Doorzien (Phoenix Cultuur) en Fotoclubs Veghel, Schijndel en Sint-Oedenrode en fotogroep Zooomm (WijNu) exposeren vijf achtereenvolgende weekenden eigen werk op vijf verschillende locaties.
Uitgebreid overleg heeft ertoe geleid dat het aanbod zeer divers is. Van landschappen/stillevens tot stadsfotografie en portretten. Van abstract tot avondfotografie.

Iedereen is van harte welkom om kennis te maken met de kwaliteit die de regionale amateurfotografie te bieden heeft. Elke fotoclub geeft zijn eigen draai aan de eigen tentoonstelling.
Fotocollectief Zien & Doorzien (Phoenix Cultuur): 28 en 29 oktober op de Noordkade in Veghel.
Fotoclub Veghel: 4 en 5 november in De Hertoghof in Veghel.
Fotoclub Schijndel: 11 en 12 november in De Vink in Schijndel.
FotoclubRooi: 18 en 19 november in Hof van Rode in Sint-Oedenrode.
Fotogroep Zooomm (WijNu): 25 en 26 november in de Peppelhof in Veghel.

Bezoek voor meer informatie www.facebook.com/FotofestijnMeierijstad.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant