Eerste jeugdvoorstelling in De Blauwe Kei

Kunst en cultuur 379 keer gelezen

VEGHEL | Panama is op zondag 22 oktober te zien in De Blauwe Kei. Deze voorstelling van Feikes Huis is de eerste jeugdvoorstelling sinds het theater op de CHV Noordkade gevestigd is. Panama is geschikt voor kinderen vanaf twee jaar en start om 11.00 uur in het Magazijn, een van de kleine zalen van De Blauwe Kei.

Panama is geïnspireerd op het bekroonde kinderboek O wat mooi is Panama, waarin een wereld wordt gecreëerd van waardeloos wegwerpmateriaal.
Het is beeldend, muzikaal theater en een ode aan de fantasie. Alles wat je zoekt en wat je wenst was er altijd al. Je hoeft alleen maar te leren kijken.
Twee vuilnismannen bouwen een prachtige fantasiewereld uit eindeloos veel plastic dopjes, zakjes en flesjes. Ze toveren bloemen, bomen, vogels en insecten tevoorschijn en ze gaan, in de rol van kleine tijger en kleine beer, op zoek naar het land van hun dromen.

In Panama beleven kinderen fantastische ontmoetingen met allerlei dieren en sluiten ze vriendschappen voor het leven.

Reserveren
Kaarten voor Panama kosten tien euro (inclusief drankje) en zijn te reserveren via www.blauwekei.nl, telefonisch via 0413-342555 of aan de theaterkassa op werkdagen tussen 13.00 uur en 17.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant