Afbeelding

Ruim 80 acts hebben zich ingeschreven voor FM

Kunst en cultuur 945 keer gelezen

VEGHEL | Ruim 80 bands en acts hebben zich tot nu toe aangemeld voor deelname aan Fabriek Magnifique (FM) 2018. Dit gratis toegankelijke festival trekt elke twee jaar een groot publiek in Veghel. De inschrijving is tot 31 december middernacht open voor iedereen die zijn of haar kunsten wil laten zien. Dit kan een band zijn, maar ook straattheater of iets anders. Wil jij 75.000 bezoekers op 6, 7 of 8 juli 2018 iets laten meemaken? Schrijf je dan in voor Fabriek Magnifique.

Fabriek Magnifique is een festival dat niet voor maar met het publiek gemaakt wordt. Het biedt een podium aan professionals naast getalenteerde amateurs en geeft ruimte aan bijzondere projecten. Iedereen kan in de open inschrijving tot 31 december een idee of act aanleveren. Daarnaast wordt een aantal artiesten en kunstenaars gecontracteerd. Deze samenstelling maakt FM tot een spetterend en verrassend festival.

Julianapark
Toegankelijke optredens voor een groot publiek gaan hand in hand met kleine, speciale events. Hiervoor wordt onder andere het Julianapark in Veghel omgetoverd tot een bruisend festivalterrein met meerdere podia. Of je nu iets wilt doen met beeldende kunst, theater, dans, muziek, literatuur, volkskunst of architectuur: alles kan. Het festival betaalt geen gage, maar geeft je de kans op een unieke ervaring. Bovendien krijg je de foto's van je optreden voor eigen gebruik en krijgt ook jouw act of idee een plek in de aankondigingen, programmakrant, op Facebook en in de verhalen achteraf.

Achtste editie Fabriek Magnifique
Verleiden, terugdeinzen, verwonderen. Stilte of juist uit je dak gaan. Alles tegelijk. Jong, oud, vriendenclub of gezin, iedereen is welkom. Vrijdag 6 tot en met zondag 8 juli 2018 luidt FM alweer voor de achtste keer de zomervakantie in. De organisatie verwacht in totaal 75.000 bezoekers.
FM biedt een smaakmakende mix van professionals en amateurs die Veghel tot een cultureel kookpunt brengen. Met een jus van bijzondere ideeën en prikkelende kunst als voedsel.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant